Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        Voor zwangerschapsbegeleiding in Castricum en wijde omstreken

Verhalen van cliënten

Bij mijn eerste bevalling ging alles anders dan ik me had voorgesteld. Een te vroeg geboren baby en geen bevalling op eigen kracht, maar een keizersnee. Ons kindje mocht niet gelijk mee naar huis maar moest een tijd in de couveuse in het ziekenhuis. Ook de roze wolk was er niet, in plaats daarvan waren het zwarte wolken. De babytijd is voor een deel langs me heen gegaan, omdat ik een postnatale depressie kreeg. Ondanks de heftige eerste keer, en de angst voor herhaling van een depressie, wilden mijn man en ik nog graag een kindje. We hoopten op een iets makkelijkere babytijd. Omdat ik erg opzag tegen de bevalling, hebben we gezocht naar een doula, en Joyce gevonden. Zij kon al een groot deel van mijn onzekerheid wegnemen voor de bevalling. Door middel van gesprekken en focus op kracht in plaats van angst werd de weg naar de bevalling toe al makkelijker. Ook leverde ze een belangrijke bijdrage door haar ervaring met bevallingen, en kon ze ons goed voorbereiden op de (medische) gesprekken in het ziekenhuis, waar ik vanwege mijn eerder keizersnee moest bevallen. Daardoor konden we gericht vragen stellen aan de verloskundige en wisten we goed wat we tijdens de bevalling konden verwachten, zowel van Joyce als van het medische personeel. Vooral tijdens de bevalling zelf heb ik veel gehad aan haar coaching en steun. In het ziekenhuis heb je te maken hebt met wisselende diensten. Naast de aanwezigheid van mijn man, voelde het heel vertrouwd dat Joyce er ook de hele tijd was. Ik vond het super fijn en veilig voelen dat ze de hele tijd bij mijn bed bleef en ook voor me opkwam toen de artsen voor mijn gevoel te snel in actie wilden komen. Door Joyce heb ik een bewuste bevalling gehad, op eigen kracht, en voelde ik me (voor zover dat mogelijk is), in controle. Het grootste geschenk is onze gezonde baby, die gelijk met ons mee naar huis mocht. Ook de babytijd voelde deze keer als een cadeau, met roze wolken en een gelukkig gezin. Deze keer geen postnatale depressie, maar een ‘gewone’ babytijd, wat voor mij heel bijzonder was.

Leonie

bericht

..?..

Stuur een bericht

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor het sturen van een bericht.
0