Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        Voor zwangerschapsbegeleiding in Castricum en wijde omstreken

Privécursus op maat

Zoek jij een cursus op maat dan kan ik je daarbij helpen. Met een klein beetje informatie over je achtergrond en wensen verzamel ik de juiste en passende informatie voor jou (en je partner). Op deze manier hoop ik jullie te kunnen helpen precies daar waar het gevraagd en/of nodig is. De duur van de cursus hangt af van hoeveel jullie willen weten en gaat ik overleg.

Ben je benieuwd en wil je meer weten, neem dan contant met me op telefonisch of via de mail,

Privécursus

Plan van Bevallen

Het geboorte- wensenplan

Praktijk voor vaders

Het Geboorte- wensenplan

Doel van de cursus:

Het doel van de cursus is dat je als aanstaande ouders straks alle tools in handen hebt om een goed geboorte- wensenplan te maken met daarin door jullie wel over wogen keuzes ten aanzien van de geboorte van jullie kindje. Dit brengt jullie weer een stap dichterbij een bevalling waar je positief op terug kunt kijken. Belangrijk, want de geboorte van een kindje kun je niet meer over doen.

Belang van een goed geboorte- wensenplan:

Je nooit weet hoe het loopt. De wensen die je vooraf hebt, kun je zelf overboord gooien omdat je er op dat moment anders over denkt en/of je past het aan vanwege een ander verloop van de bevalling dan eerder gedacht. Dus waarom dan de moeite nemen om je wensen op papier te zetten?

Met een geboorteplan maak je heel snel duidelijk wat jouw wensen vooraf zijn en hoe jij erin staat/gaat wat betreft de bevalling. Zorgverleners weten daardoor wat hen te doen staat in zekere zin. Daarbij werkt het door in jezelf en voelen jullie je een stuk sterker om ook echt te gaan (staan) voor de keuzes die je hebt gemaakt het geeft je vertrouwen en daarmee rust.

Deze cursus bevat genoeg informatie om deze weloverwogen keuzes te maken, maar ik zeg daarbij dat je eigen zorgverlener natuurlijk ook zeer veel kennis bevat en je daar altijd terecht kan voor extra informatie. Net als dat het goed is om het geboorte- wensenplan altijd te bespreken met de zorgverlener die bij de bevalling aanwezig zal of kan zijn.

Praktijk voor vaders

Doel van de cursus:

Het doel van de cursus is dat vaders straks alle tools in handen hebben om hun vrouw tijdens de bevalling goed te kunnen ondersteunen en zich meer op zijn gemak voelt tijdens de baring. Het helpt jullie om tot een goede samenwerking te komen tijdens de geboorte van jullie kindje en bevorderd de binding tussen vader en kind.

Waarom:

De reden waarom het zo belangrijk is dat de rol van de partner duidelijk is en hij/zij weet wat je kunt doen om de aanstaande moeder te ondersteunen? De binding!!

Geloof me, wanneer jij de ‘perfecte’ partner bent tijdens de bevalling, je vrouw/vriendin zich gehoord en gezien voelt door jou, zal ze met andere ogen naar je gaan kijken en werkt het in positieve zin voor jullie relatie. En dit kan ook andersom werken.

Daarnaast is er door verschillende onderzoeken bewezen en weet ik uit eigen ervaring dat een grote betrokkenheid tijdens de bevalling, zich verlengt met een grote betrokkenheid in het kindje wat de binding met je kindje vergroot.

Het is dus zeker voor jezelf als partner ook van belang om de moeder in spé op een goede manier bij te staan.

Kosten:

Beide cursusdelen kosten € 80,- per stuk, volg je ze beide krijg je een korting van 20% en betaal je maar € 128,-.

Het is een privécursus bij jullie thuis in je eigen vertrouwde omgeving op een voor jullie gunstig moment,

na afloop krijg je alle info op papier gebonden in een mooi mapje om nog eens na te lezen.

De cursus is ook met meerdere stellen tegelijk te volgen, voor meer informatie op aanvraag.

Geïnteresseerd in de cursus, wil je meer informatie of jezelf opgeven?

Stuur dan een mail naar [email protected], vermeld je vraag en over welke cursus het gaat. Dan krijg je zo snel mogelijk antwoord.

0