Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

        Voor zwangerschapsbegeleiding in Castricum en wijde omstreken

Coaching

Ik ben geschoold in een brede vorm van vrouwencoaching. Echter ligt mijn passie & expertise rondom zwangerschap en het ouderschap.

Dat is waarom de coaching die ik bied ook voornamelijk gericht is op (aanstaande) moeders.

Zwanger worden?

Dwarrelt het idee van zwanger worden door je hoofd, maar twijfel je of je er wel klaar voor bent of dat het wel in je leven gaat passen?

Of heb je een grote wens en zijn jullie al even (of lange tijd) aan het proberen, maar lukt het niet?

Dan kun je voor een pre-zwangerschap consult bij mij terecht.

Voor degene die het nog niet goed weten of ze echt voor een kindje willen gaan, zetten we samen alles op een rijtje om helder te krijgen waar je twijfel of angst ligt. Vanuit daar gaan we kijken waar ik je mee kan helpen. Soms blijken het praktische zaken die gemakkelijk kunnen worden opgelost. Een andere keer komt het door onzekerheid/angst en dan kan een coaching gesprek waarin we hier iets dieper op in gaan het antwoord zijn.

Voor mij is het hoe dan ook belangrijk om echt te kijken naar wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Ik creëer duidelijkheid, de keuze blijft uiteindelijk altijd aan jou.

Wil het zwanger worden niet lukken, dan kan het fijn zijn om er over te praten, even je ei kwijt bij iemand die echt naar je luistert. Want het is niet niks als je droom niet uit lijkt te willen komen.

Wat kan er aan de hand zijn?

Bij sommige stellen is er iets niet helemaal oké in het lichaam waardoor zwanger raken moeizaam of niet gaat. Daar kan ik natuurlijk niet bij helpen. Maar wanneer er medisch gezien geen probleem is, is het iets anders. Emoties kunnen bijvoorbeeld een zwangerschap in de weg zitten. Maar ook de levensstijl die je op dat moment hebt, is ook zeker van invloed op een zwangerschap. Samen gaan we kijken wat bij jullie van toepassing is en daar aan werken. Belangrijk om te weten is, dat ik je natuurlijk geen garantie kan geven op een zwangerschap, maar vaak geeft het wel rust door er over te praten en om er op een andere manier naar te kijken.

Coaching van een traumatische

geboorte ervaring.

Alle vrouwen wensen een mooie geboorte voor hun kindje en voor zichzelf. Maar helaas is dit lang niet voor alle moeders realiteit. De werkelijkheid is dat het aantal vrouwen met een nare of zelfs traumatische geboorte groot is. Ik kom regelmatig echt trieste/teleurstellende verhalen tegen en in mijn werk als doula krijg ik deze vrouwen soms als cliënt, omdat ze toch graag nog een kindje willen, alleen niet weer zo'n bevalling.

In de begeleiding komen alle eerdere ervaringen aan bod, want ik vind het belangrijk dat de vrouwen het min of meer los kunnen laten voordat hun nieuwe kindje zich aandient. Zo kan ze met frisse en positieve gedachten de bevalling in gaan.

Echter hebben deze vrouwen dan soms al jaren deze last gedragen, er veel verdriet van gehad. Dat is enorm zonde en zou niet nodig moeten, hoeven zijn. Dat is waarom ik in mijn coaching aandacht wil geven aan deze vrouwen.

Wanneer jouw bevalling niet is gelopen zoals jij het had gewenst en er dingen zijn gebeurd waar jij moeite mee hebt, kun je mij bellen. Met mijn ervaring als doula en mijn coaching skills ga ik graag met je praten en aan de slag, zodat je rust kunt vinden in hetgeen er heeft plaatsgevonden. Waarna jij weer je volle aandacht kunt schenken aan je kindje.

Coaching in het ouderschap.

Als nieuwe ouders komt er veel op je af. Je kunt je van te voren een beeld vormen van hoe het zal zijn, maar de werkelijkheid is toch echt iets anders. De zorg voor je kindje, de slapeloze nachten, je eigen herstel en misschien ook wel de borstvoeding, het kan best tegen vallen. En dan ook nog al die kraamvisite en goed bedoelde adviezen. De één zegt zus, de ander zo en dan moet jij maar voor jezelf uitzoeken wat voor jou het beste werkt. En wanneer je net denkt dat je het hebt uitgevonden, gooit je kindje zijn hele schema om en/of kom je ergens waar ze je toch net weer iets anders aanraden. Dan is het fijn als er iemand is bij wie je de onzekerheid mag uiten en die met jou even alles op een rijtje gaat zetten.

Samen met jou en je partner gaan we op zoek naar wat nu echt jullie wensen zijn op het gebied van ouderschap & opvoeding en wat de mogelijkheden daarin zijn. Daarbij coach ik je zo, dat je sterker in je schoenen gaat staan.

Waarom is dit zo belangrijk? Als jij lekker in je vel zit en je sterk voelt, kun je meer en beter genieten van het ouderschap. Je hebt dan veel meer ruimte en energie voor genieten & liefde, zowel voor je kindje als voor je partner.

0